Customization
Teljesítmény Testreszabás lehetővé teszi a játékosoknak, hogy frissítse bármely autóik, hogy elérje a magasabb Car osztály és szintű teljesítményt. Azzal, hogy telepíti különböző kombinációi motorok, fékek és egyéb alkatrészek, a játékosok létre a tökéletes egyensúlyt a sebesség és ellenőrzési, hogy hozzon létre egy autó, amely megfelel a vezetési stílust.

Mielőtt elkezdené tuning autó fontos, hogy megértsék a minősítési rendszer általunk használt összes autó.
Car teljesítményét mérik a következő alapján:
 • Összességében - Kombinált teljesítményét az autó. Általában egy autó a magasabb átlagos értékelése jobb lesz, mint egy alacsonyabb besorolás, bár ez attól függ, hogyan kezelik az autót.
 • Top Speed ​​- Milyen gyorsan autóját vezetheti.
 • Gyorsulás - Milyen gyorsan egy autó nyereség sebességet.
 • Kezelés - Milyen jól egy autó fordul.
A dallam számos területen az autó telepítésével különböző tuning alkatrészek. Ezek a következők:
 • Motor
 • Erőltetett indukciós
 • Átvitel
 • Felfüggesztés
 • Fék
 • Gumiabroncsok
Minden része hatással van a Top Speed, gyorsulás és kezelés alapján, ami megjelenik százalékában a képernyőn. Ez mennyi az autó teljesítményét növeli felé tuning határt az a rész fel van szerelve. A növekedés alapján különbözni fog minden autó modell.
Általában minden olyan része, amely fel van szerelve meg fog változni a 3 teljesítménye alapján, de különböző módon, így a kísérlet különböző részein, hogy megtalálják a legjobb kombináció minden autóra, hogy az Öné.

Autók jelöltek egy autó Class alapuló általános teljesítmény értékelése. Car Osztályok bontani 6 kategóriában, kezdve az "E" osztály:
Amikor tuning autó, akkor képes lesz arra, hogy ki az új autó Class attól függően, hogy mekkora növekedés van annak általános teljesítmény értékelése.

Alkatrész besorolása az állapota. Ezek a következők:
 • Street - leggyakoribb típusa; legkisebb hatással a teljesítményre
 • Race - Nem túl gyakori, közepes hatással a teljesítményre
 • Pro - Ritka jelentős hatással a teljesítményre.
 • Ultra - Ultra ritka a legnagyobb hatással a teljesítményre.

Két fő módja annak, hogy a teljesítmény részből áll:
Basic alkatrészek megvásárolhatók közvetlenül a Performance Shop. Meg fogja találni ezt a Safehouse képernyőn.
Ön használja in-game készpénz a beszerzés alapvető részeit a Performance Shop. Az árak Alkatrészek alapulnak a teljesítményt, így a jobb a rész a nagyobb az árat.
Minél több ritka egy része a nagyobb teljesítményű elõbb-utóbb ajánlatok. Ezeket lehet megnyerni keresztül Szerencsés sorsolás.
Ritka részek jelennek meg gyakrabban a Lucky Draw for Multiplayer versenyek, így van egy sokkal jobb esélye, hogy ritka kártyát, mint versenyautó a Single Player.
TIPP: A különböző részek nyerte a különböző versenyeken, így a játékosoknak meg kell próbálniuk különböző eseményekre ahhoz, hogy felfedezze mely részeit tudják nyerni az egyes esemény

Szabhatja autóját, amikor csak szeretné, hogy más, mint amikor te vagy a Race vagy Pursuit.
 • Menj a "Safehouse"
 • Válassza a "testreszabás"
 • Adja meg a "Performance Shop"
A Performance Shop több részből áll:
A Store adja az alap, tuning alkatrészek, amelyek felhasználhatók vásárolni és telepíteni az autók, így kisebb mértékben a teljesítmény.
Ön Inventory rendelkezik az összes alkatrész az Ön tulajdonában keresztül Szerencsés Draw jutalmat vagy más módszerekkel. Ez akkor érhető el, kattintson a gombra a váltás melletti Store címkét.
TIPP: A részek sorrendje teljesítmény állapota és a ritkaság, így gyorsan megtalálja a legjobb része az Ön tulajdonában, lapozzunk aljára egyes kategóriákon belül
Az alkatrészek testület a bal oldalon mutatja, mely része a jelenleg telepített az autó.
Az előnézeti sáv alján a változásait tünteti teljesítmény részek kerülnek telepítettünk vagy távolítottunk
 • Húzzon egy része a Store vagy az Inventory és dobja rá az autó, vagy a Parts panelen.
 • Egyes részek megköveteli, hogy legyen egy bizonyos szintű illesztőprogram, mielőtt megvásárolná a szerepet.
 • Az előnézeti sáv mutatja a teljesítmény változás (nyereség vagy drop) a Top Speed ​​Gyorsulás és kezelése.
 • Több alkatrészeket lehet telepíteni ugyanazon tuning munkamenet azonban egyszerre csak egy minden típusú (pl. egy motor).
 • Ha elégedett a módosításokkal kattintson a "Változtatások megerősítése" gombot az összes függőben lévő létesítmények. Meg kell, hogy elég készpénz, hogy fizetni a részekre, ha veszel őket a Store.
 • Miután alkatrészek vannak telepítve, nem lehet vissza vissza az Inventory de lehet őket értékesíteni néhány Készpénz értéket.
 • Húzzon egy része (az egyik, hogy jelenleg telepített az autó), a Parts testület a bal oldalon a Eladom doboz a jobb alsó sarokban.
 • A jobb alsó panel mutatja, hogy mennyi készpénz kap a játékos eladja a részét.
 • A játékosok uninstall több részből egyszerre
 • Erősítse meg a változtatásokat, ha kész.
 • Húzzon egy része az Inventory az eladási mezőbe.
 • Ismét erősítse meg a változásokat, amikor kész.

Turning Egy autó az autó az egyik legkielégítőbb elemei Need for Speed ​​World. Ha már játszott korábbi Need for Speed ​​játék, észre fogod venni testreszabási már teljesen újra vamped, több festék és vinil lehetőségek rendelkezésre állnak a tegye a saját személyes spin egy autó, mint valaha. Ennek részeként most már egy új egér működtetett forgó kamera így megtekintheti az autókat bármilyen szögben biztosítani szeretné, nem részletesen hiányozni fog, ahogy bánik minden négyzetcentiméterét az autó, mint egy személyes vásznon.

A Safehouse fő képernyőn, kattintson a "Testreszabás", majd a "Paint Shop" eléréséhez a festék lehetőségek autóját World. A hatalmas könyvtár a színek és a festék stílusok (fényes, metál, matt, Chrome, Candy, irizáló, gyöngyházfényű), lehetővé kell tenni, hogy megtalálja minden szín mix, amit keres. Kerekek festhető akár matt, Chrome, vagy fém befejezi is.
A Vinyl Shop is keresztül érhető el a "testreszabás" menü a Safehouse képernyőn. Többféle típusú vinil elérhető (primitívek, számok, Chicane, székesegyház, Grizzly) a testre. Miután vásárolt egy vinyl akkor lehet alkalmazni, hogy az autó, kattintson, és húzza az egérrel. Megkóstolhatja a lemezeket és festeni, mielőtt megvásárolná.
Miután a vinil van az autó, hat módokon szabhatja meg:
Megfricskáz
Tükrözi a vinyl. Megjegyzés: néhány bakelitek, mint például a gyártó logók nem lehet tükrözött.
Forog
Elforgatja a vinyl annak középpontját.
Ferde
Átállítja a méretei a vinil. Egyes lemezeket nem lehet ferde.
Szín
Megváltoztatja a színét a vinyl. Ez nem lehet változtatni a színét minden vinil, néhány zárolva van.
Tükör
Létrehoz egy másolatot a kiválasztott vinil az autó.
Skála
Növeli vagy csökkenti a méret a vinyl. Egyes lemezeket korlátozódik kizárólag skálán belül lezárt képarányt.
A Aftermarket Shop tartalmazza az összes csodálatos utángyártott alkatrészek, hogy meg kell, hogy a gépkocsi kitűnjön a tömegből. Meg lehet változtatni a teljes alakját az autó telepítésével egy új Visual Package, vagy adjunk hozzá néhány extra hangulattal fényes autó Neon vagy színezett Window színárnyalatokat. Akár azt is, hogy egy nyilatkozatot hozzáadásával License Plate, amely ellenfelei látni, amikor megpróbálja elkapni a futam alatt.
Akkor látogasson el a Aftermarket n keresztül Testreszabás menü a Safehouse. A Store kínál korlátozott választékban részek, ahol Ön vásárolhat Készpénz vagy SpeedBoost, attól függően, hogy az elemet.Telepítéséhez egy részét, egyszerűen fogd és vidd rá az autó megtekintheti a változást, és kattintson a "Vásárlás" gombra a részét a bal oldali panelen, hogy erősítse meg a vásárlást.
Utángyártott alkatrészek is megnyerte keresztül a Lucky Draw után esemény vagy megvásárlásával Aftermarket Card csomag, amely megtalálható a kártya Pack áruház a Safehouse. Ezek általában tartalmaznak kizárólagos stílust nem találhatók meg a Store! Bármely alkatrész nyerte ily módon meg fog jelenni a leltár lapon belül Aftermarket Shop, ahol Ön megtekintheti kattintva váltógomb mellett a "Shop" címke a tetején a cikkek listáját.
Lehet eltávolítani a nem kívánt alkatrész a Inventory húzza őket a Eladom Box a jobb alsó sarokban, hogy dobja el, vagy távolítsa részei a Car kattintva az X mellett részt. Ne feledje, hogy minden eladott vagy eltávolításra része tartósan eltávolították.

1 megjegyzés: